LOADING CLOSE

בלוג

בדיקת כדאיות לפני קניית עסק למזון

"זיו רשף־שמחוני, שמייעץ לעסקי מזון שונים, מספר שהוא ייעץ לכמה וכמה עסקים שביקשו לעשות את השינוי ולהפוך כשרים, כשגם סוג הכשרות משחק תפקיד: "בערים בפריפריה, למשל, יש תופעה של עסקים שיש להם תעודת כשרות אבל הם מחליטים לשדרג אותה למהדרין כדי להביא יותר קהל. זה פחות רלוונטי לתל־אביב וגוש דן. בנוסף, בגלל שאין בארץ סטנדרט ברור ומוגדר לאיכות מוצרי מזון, יוצא מצב מוזר שהרבנות היא למעשה הגורם היחיד שנותן