LOADING CLOSE

בלוג

מסעדות במשבר

כמו כל תחום בזמני מלחמה או משבר כלכלי, גם ענף המסעדנות סובל מחוסר בהכנסות – ירידה משמעותית במספר הלקוחות וביטולים על אירועים שנקבעו מראש. הפגיעה מתמקדת בעיקר במסעדות שביום יום מייצרות בילוי יקר יותר מהממוצע, הנתח שנפגע פחות הם מסעדות הרחוב ומסעדות המזון המהיר שעדיין מספקות צורך יומיומי עבור קהל לקוחותיהם. ההתמודדות הכלכלית הופכת קשה יותר ויותר ככל שעלויות התפעול הבסיסיות גבוהות – שכר דירה, מיסים והלוואות שהעסק מחוייב בתשלום.

פתיחת עסק

הדרך המהירה להיות הבוס של עצמך בישראל 2017
לאור יוקר המחייה בארץ ושוק העבודה אשר מצטמצם בכל שנה, שכירים רבים מוצאים את עצמם בעמדות לא נוחות מבחינת תעסוקה. בין אם מדובר בשכר לא הוגן או לא מספק ובין אם מדובר בבוס בעייתי, עד לתקופה האחרונה למרבית האנשים לא היו יותר מדי ברירות. תרבות הצריכה בישראל נמצאת תמיד במגמת עלייה, מרכזים מסחריים נפתחים לצד ערים קטנות ויזמים מוצאים מגוון הזדמנויות אשר מתממשות. רכישת זכיינות של עסקים עם הצלחה מוכחת מעלה משמעותית את סיכויי העסק שלך לשגשג ומקלה על הרוכשים במגוון דרכים.

תפריט למסעדה, לבית קפה

ישנם כמה סוגי תפריטים –

תפריט למסעדה • לבית קפה • לבר או פאב. 

בכל סוג של עסק מזון חשוב לשים לב לדברים שונים. שף-יועץ קולינרי מומחה יודע איך להתאים את התפריט לעסק שלך!

תפריט בנוי היטב מספק שיפור במכירות והכנסה גדולה יותר מכל סועד.
תפריט ייחודי שאין לו מתחרים
הגדלת רווחיות
הוזלה בחומרי גלם
תשלום קטן יותר לעובדים
בניית תפריט מתאים גם מאפשר לייעל את העסק שלך ולעבוד מסודר

 
פני שניגש לתפריט עצמו יש להחליט על מספר דברים –

קונספט – מה נרצה שהלקוח שלנו יבין לגבי העסק (עיצוב, מיתוג, מראה)
רמת מחירים של המזון והשתיה – בדיקת הסביבה והמתחרים
תפעול וכוח אדם – מיומנות כוח הנדרשת וחלוקת מטלות יעילה

ולטפל בנושא חומרי הגלם –

מהם חומרי הגלם המרכזיים שלנו?
מה המחירים של חומרי הגלם?
תמחור המנות

ניסיונות –

את הניסיונות מומלץ לבצע במטבח שמכיל את הציוד שאיתו נעבוד במטבח המסעדה.
שלב הניסיונות הינו שלב ארוך יחסית.
במהלכו עלינו לחשוף את המנות בפני אנשים ומקורבים לנו ולקבל פידבק אמתי לשיפור.

טעימות – הזמינו כמה שיותר אנשים לקבל פידבק אמתי על העבודה וחבקו את הביקורות.
בסיום שלב הניסיונות צריך …

ליווי עסקי ותוכנית עסקית

ליווי עסקי ותכנית עסקית למסעדה
תכנית עסקית למסעדה – גידור סיכונים ופוטנציאל עסקי

עבודה מסודרת בכפוף לתכנית עסקית וליווי עסקי של התוכנית חוסכת לך כסף וזמן!
למה אני צריך תוכנית עסקית וליווי עסקי?