LOADING CLOSE

הקמת חנות/דוכן למזון מהיר

איך מקימים דוכן למזון מהיר? כמה עולה לפתוח עסק למזון מהיר?

מדריך חנות/דוכן למזון מהיר צעד אחר צעד

דרגת קושי: בינוני-קשה  |   הערכת זמן: מספר חודשים

בדרך להקמת חנות/דוכן למזון מהיר יש לקחת בחשבון שיש מספר סוגי מזון מהיר:
המבורגריה, סושיה, חנות כריכים או חנות קונספט אחרת. ההבדלים מתבטאים ברמת התפריט וכמות המנות בו, הבדל נוסף הוא מספר מקומות הישיבה. הבדלים אלה מתבטאים בסוגי רישוי שונים ודורשים גודל ותשתיות שונות.

הבדלים משמעותיים בהקמת חנות/דוכן למזון מהיר:

  • קונספט – רעיון של חנות/דוכן למזון מהיר חייב מיקוד מאוד ברור וחד חד ערכי. הלקוח המזדמן חייב להבין את המסר והמוצר תוך שניות.
  • מיקום – חנות/דוכן למזון מהיר חייב מיקום עם "דריסת רגל" גבוהה וחשיפה לקהל.
  • תפעול יעיל וחסכון בכוח אדם – חסכון בכוח אדם הנובע מתפעול יעיל ותכנון מקדים הוא קריטי לתפקוד יעיל ורווחי לאורך זמן
  • מיתוג אטרקטיבי שמושך תשומת לב – חנות/דוכן למזון מהיר מחוייבת במיתוג מקצועי ואטרקטיבי כדי למשוך תשומת לב מהקהל החולף במקום.

מתעניין בהקמת חנות/דוכן למזון מהיר?
השאר פרטים עכשיו

מטריית השירותים

ליווי וייעוץ לעסקי מזון קיימים וליזמים משלב הרעיון ועד שהעסק שלך עובד, רווחי ומצליח.

צורת העבודה בנויה על ליווי וייעוץ תוך מתן מענה מקצועי בכל שלבי הקמת או ייעול העסק שלך.

ליווי וייעוץ מקצועי – ייעוץ וליווי עסקי, ליווי פיננסי, ייעוץ מכירות ושירות, ייעוץ קולינרי, ייעוץ תפעולי

איתור ספקי ציוד – ציוד כבד וקל למטבח ולמסעדה

איתור ספקי מזון ושתיה – ספקי מזון ושתיה מגוונים. יצירת "פרייבט לייבל"

ספקי תכנון ובינוי – תכנון, בינוי, מיזוג, נידוף, נגרות ועוד

ספקי מיתוג ועיצוב – מיתוג, עיצוב פנים, עיצוב גרפי

גיוס מימון – מציאת פתרון מותאם לגיוס מימון

בעלי  מקצוע כללים – יועצים נדרשים, יועץ מס, עורך דין ועוד

שיווק ויח"צ – שיווק דיגיטלי, שיווק בעולם הישן, יחסי ציבור ופרסום

מעוניין בהקמת עסק חנות/דוכן למזון מהיר?

השאר פרטים עכשיו


Fatal error: Call to undefined function is_product_category() in /home/eladpele/public_html/Clients/Yiftach/wp-content/plugins/embed-google-adwords-codes-on-woocommerce/embed_google_adwords_codes.php on line 196