לה קוצ'ינה פסטה בר

לה קוצ'ינה פסטה בר : מהות הפרויקט – הקמת בר פסטה פרונטלי המבוסס על פסטה טרייה ורטבים המיוצרים המקום ממוצרים טריים. מסעדת הפסטה בר הפכו בשנים האחרונות לשכיחות יותר גם בדמות רשתות וגם בדמות מקומות בודדים. הרעיון שליווה את הפרוייקט היה יצירת מקום המייצר אוכל איכותי במחירים עממיים. תהליך הייעוץ הקולינרי עוסק בין שאר הדברים ביצירת בידול מעסקים דומים בפסטה בר יצרנו בידול באמצעות –
  1. מטבח פרונטאלי מלא היוצר קשר ישיר מול כל לקוח שנכנס למקום
  2. שימוש בפסטה פרימיום המיוצרת בישראל במפעל לייצור פסטה טריה
  3. בישול רטבים ללא שימוש ברטבים מוכנים או אבקות מכל סוג
  4.  מיקום
  5.  מחירים חסרי תחרות

 

לה קוצ'ינה פסטה בר מייצרת מקום מפגש בין קולינריה מקומית באיכות גבוהה בקונספט ממוקד היטב ויצירת חווית לקוח מלאה ואיכותית.  

פרטי הפרוייקט


תאריך הקמה: 00.00.000


לקוח: שם הלקוח


יכולות: פירוט היכולות


אתר: www.site.com

פייסבוק: חפש אותי בפייסבוק

יצירת קשר