בוננזה בר – אבן גבירול 17 תל אביב

מהות הפרוייקט – בניית תפריט בר ייחודי לעסק ללא רישיון לבשל מזון תוצרי הפרוייקט –

  1. תפריט ייחודי מותאם לגודל
  2. תפריט מותאם ליכולות כוח האדם במקום
  3. שימוש במוצרים ברמת מוכנות גבוהה
  4. הפחתת שימוש במוצרים בעלי אורך חיים קצר
    כמה מילים של שי חצבני, בעלים בוננזה בר –
"פתחנו בר חדש והחלטנו לשלב מנות מטבח, לא היה לנו מושג קלוש בתפעול מטבח ובניית מנות איכותיות. זיו רשף שמחוני מיפתח תפעול מטבח נרתם למשימה וליווה אותנו בכל ההביטים החל מבניית תפריט דרך אירגון המטבח, בניית עץ מוצר, תיאום מול ספקים, עלות מנה מול תימחור, והכל בהתאם לדרישותינו. המנות יצאו בדיוק כמו שקיווינו שיהיו. מטבח פשוט לתפעול עם מנות מתוחכמות וייחודיות רק לנו. תודה לך זיו על שירות מעולה ואוכל פשוט טעים! הפידבקים של קהל הלקוחות שלנו מצויינים! ותבואו לבקר – "בוננזה" – אבן גבירול 17, ת"א."

פרטי הפרוייקט


תאריך הקמה: 00.00.000


לקוח: שם הלקוח


יכולות: פירוט היכולות


אתר: www.site.com

פייסבוק: חפש אותי בפייסבוק

יצירת קשר