LOADING CLOSE

ליווי עסקי ותוכנית עסקית

ליווי עסקי ותוכנית עסקית

ליווי עסקי ותכנית עסקית למסעדה

תכנית עסקית למסעדה – גידור סיכונים ופוטנציאל עסקי

עבודה מסודרת בכפוף לתכנית עסקית וליווי עסקי של התוכנית חוסכת לך כסף וזמן!
למה אני צריך תוכנית עסקית וליווי עסקי?

תוכנית עסקית טובה מכילה פירוט של ההשקעה הראשונית
תכנית עסקית טובה לוקחת בחשבון השקעה ראשונית ואת החזר ההשקעה
תוכנית עסקית טובה מאפשרת לבצע הערכת פוטנציאל עסקי.
תוכנית עסקית טובה מאפשרת לך לאתר בזבוזים
תוכנית עסקית טובה מגדרת שעות עבודה בעסק
תוכנית עסקית טובה מאפשרת השקעה בעסק – שיווק/שדרוג וכו'
ליווי עסקי מחבר כל הזמן את העסק למספרים ולרווח מתוכנן
ליווי עסקי מאפשר "אוויר" לעסק על-ידי תכנון תזרים

השקעה בעסק היא השניה אחרי קניית דירה בישראל.

רווחיות ועלויות הפעלה של העסק –

לדוגמא,
קבועות – שכירות + ארנונה + אגרות + שילוט + תשלומים לספקים (קופות/מוסיקה וכו') = עד 20 אחוז מהמחזור
L/C – תכנון עלות כוח האדם בהתאם לגודל המקום, לתפריט, לסוג השירות ואופי התשלום – עד 30 אחוז, תלוי בסוג העסק
F/C – עלות המזון + עלות השתיה + עלות חומרי הניקיון והחד פעמי – עד 30 אחוז, תלוי בסוג העסק
רווח – כ 20 אחוז מהמחזור, יש להתחשב בעלות המיסים הגבוהה ובגורמים משתנים נוספים
נתונים אלו חייבים להיבדק על ידי יועץ קולינרי הבקיא בעסקי מזון והקמת מסעדה.

ליווי עסקי ותכנית עסקית לבית קפה – הערכת פוטנציאל עסקי

פוטנציאל עסקי, גם הוא חלק מ תכנית עסקית למסעדה מהווה הערכה לגבי יכולת העסק להכניס כסף – גודל המחזור השנתי הריאלי.

איך נוכל להעריך מחזור בצורה טובה וריאלית?

בסיס החישוב לנושא זה מבוסס על אופי המסעדה, מחיר מטרה של כל פריט ופריט.כמה לקוחות העסק צריך להכניס ביום/חודש/שנה על מנת להגיע לנקודת איזון.אחת הבדיקות היא ממוצע סועד –

  • לצורך נוחות החישוב נניח שממוצע לסועד במסעדה מתוכנן ל-50 ש"ח (יש לזכור להתייחס למע"מ גם בהכנסות ולגם בהוצאות),
  • אזי 120,000 ש"ח / 50 ש"ח = 2400 סועדים בחודש.
  • 2400 סועדים בחודש / 22 ימי עבודה (בהנחה שלא עובדים שבת) = 109 סועדים ביום.

האם המסעדה תוכל לארח 109 סועדים ביום ממוצע תחת הכנסה מלקוח ממוצע של 50 ש"ח?

נתון זה חייב להיבדק על ידי יועץ קולינרי הבקיא בעסקי מזון והקמת מסעדה.

ייעוץ עסקי למסעדות – מיקום

האמירה בשוק היא – 'לוקיישן, לוקיישן, לוקיישן'.
באמירה זו יש אמת רבה אך היא חלק מנושא גידור הסיכונים.
ההשקעה במקום מסויים תבחן על המאזנים ביחס להשקעה עתידית בשיווק ופרסום שגם היא חלק מה תכנית עסקית למסעדה.

בחירת המיקום היא אכן חשובה מעין כמותה ולאחר שהתקבלה לא ניתן לשנותה ולכן יש להתייעץ עם יועץ קולינרי הבקיא בעסקי מזון והקמת מסעדה.

 

ליווי עסקי למסעדות – תנאים

בחלק זה אנו בוחנים את יכולת הייצור של המסעדה –

  • ההתאמות הנדרשות על מנת לקבל רישיון עסק
  • כמות כוח האדם שנדרשת על מנת להפעיל את העסק?
  • האם ההשקעה בציוד טוב יותר יחסוך כוח אדם. ?
  • האם ציוד מתקדם יחסוך בכוח אדם בתפעול השוטף?
  • האם אותו ציוד יאפשר לי להוציא אוכל ברמה טובה יותר?

נתונים אלה חייבים להיבדק על ידי יועץ קולינרי הבקיא בעסקי מזון והקמת מסעדה.

רוצה עסק מסודר ומרוויח?

התקשר עכשיו לקביעת פגישה ללא תשלום!

כתיבת תגובה

 
Fatal error: Call to undefined function is_product_category() in /home/eladpele/public_html/Clients/Yiftach/wp-content/plugins/embed-google-adwords-codes-on-woocommerce/embed_google_adwords_codes.php on line 196